Clinic en foto’s

In september 2015 opende ik voor het eerst mijn deuren. Ik streef naar kwaliteit en professionaliteit, maar bovenal naar tevredenheid en balans bij mijn klanten. Ik ben pas tevreden wanneer een klant met een glimlach mijn clinic verlaat. Ik geloof dat dit pas gebeurt wanneer iemand niet alleen van buiten straalt, maar zich ook van binnen ontspannen en goed voelt. Dat is in het bijzonder belangrijk in ons drukke hedendaagse leven waar we tegelijkertijd aandacht willen/moeten geven aan gezin, baan, vrienden, en hobbies etc.

Bij de Nordic Beauty Clinic kunnen klanten even helemaal bijkomen, ontspannen, onthaasten en genieten van de rust. Mijn aanbod van behandelingen zorgt er voor dat ik alles kan aanbieden wat hieraan bijdraagt. Ik werk met uitstekende producten en de nieuwste technieken.

Beauty clinic Amersfoort
Huidspecialist amersfoort

Mijn clinic is aan huis. Naast ons huis staat een separaat gebouw waarin de Nordic Beauty Clinic gevestigd is. Professioneel en huiselijk : zodat u volledig kunt ontspannen. Hieronder een aantal foto’s om een kleine sfeerimpressie te bieden.