Huidcoach

Gezichtsbehandeling

Wie zijn/haar huid regelmatig op de juiste manier laat onderhouden en tevens zelf thuis goed verzorgt, ziet er langer jong en vooral mooi uit. Dit geeft meer vertrouwen en een groter gevoel van welbevinden. Ik werk met de producten van Hannah voor huidverbetering. De behandelingen van Hannah zijn niet zomaar een schoonheidsbehandeling, maar maken je huid structureel mooier. Als Hannah huidcoach weet ik als geen ander hoe dit te realiseren en uw huid een nieuwe kans te geven. Een gezichtsbehandeling bestaat uit 5 stappen, te weten:

  1. Reinigen
  2. Peelen
  3. Stimuleren
  4. Herstellen
  5. Beschermen
Huidcoach amersfoort

Stap 1 = Reinigen: Alleen een goed gereinigde huid kan verzorgende en huid verbeterende werkstoffen opnemen.

Stap 2 = Peelen: Na het reinigen is het van groot belang de dode huidcellen te verwijderen. Onze huid is een goede beschermer tegen alle schadelijke stoffen van buitenaf. Maar om de producten goed op te laten nemen, is het van groot belang de huid voor te bewerken door o.a. een goede peeling.

Stap 3 = Stimuleren: Het stimuleren van de doorbloeding van de huid is een essentiële stap in het hannah concept voor huidverbetering. Zonder een goede doorbloeding is huidherstel zo goed als onmogelijk.

Stap 4 = Herstellen: Na reinigen, peelen en stimuleren is het noodzakelijk om de huid weer te herstellen met de juiste producten.

Stap 5 = Beschermen: Uw huid staat dagelijks bloot aan UV straling, wisselende temperaturen, uitlaatgassen en wind. Dit resulteert vaak in een droge huid, hetgeen problemen kan veroorzaken en daarmee een versneld verouderingsproces in gang kan zetten. Door het juiste hannah product te gebruiken beschermt u uw huid tegen deze schadelijke invloeden.

Bindweefselmassage is een massage voor het gezicht die oorspronkelijk bedoeld is om lidtekens te verminderen, maar doet ook wonderen voor de huid van je gezicht.

Wat doet een bindweefselmassage ? Deze massage is een manier om het ‘ouder worden’ zoveel mogelijk te vertragen en de huid van uw gezicht op een natuurlijke manier te liften. Het uitgangspunt hierbij is uw bindweefsel los te maken, want als u ouder wordt kan het bindweefsel op bepaalde plaatsen gaan verkleven, waardoor u er jaren ouder uitziet dan u werkelijk bent. Want door deze verklevingen krijgt u ook sneller rimpels. Na een behandeling verdwijnen natuurlijk niet opeens uw rimpels en lijntjes, maar u ziet er jonger uit omdat de doorbloeding gestimuleerd wordt zodat de huid er weer gezond en vol uitziet. Al na een behandeling wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastieke gestimuleerd.

Bindweefselmassage is geen ontspannen massage, maar doet ook geen pijn. Toch kan het zijn dat op de plekken waar de verklevingen liggen deze massage echt wel gevoelig is.

Skin Analyzer

De eerste stap bij huidverbetering is een professionele huidanalyse met de Skin Analyzer. Hiermee wordt het vochtgehalte, de zuurgraad en het vetgehalte van de huid vastgesteld. Waarom zijn de pH-waarden, vocht- en vetgehalte belangrijk voor uw huid? Elke huid is anders en vraagt om haar eigen unieke verzorging. De juiste balans tussen zuurgraad, vocht- en vetgehalte zorgt voor:

  • Een goede opname van werkzame stoffen (vochtgehalte)
  • Een juist vetgehalte, dit betekent een betere bescherming (vetgehalte)
  • Een natuurlijke beschermmantel tegen schimmels en bacteriën (zuurtegraad)

De Skin Analyzer is in staat binnen 1 minuut de exacte gegevens van uw huid te bepalen. U kunt zelf meekijken naar de resultaten. Op basis van deze meetgegevens kan ik meer informatie geven over de huid, de huidconditie en alles wat belangrijk is voor een goede verzorging.