Over Gitte Kohnke

Ik kom uit Denemarken en woon sinds 2009 in Nederland. Mijn man heet Jaap en ik heb vijf kinderen, drie jongens en een meisjes tweeling. Vanwege mijn Deense achtergrond heb ik mijn schoonheidssalon `Nordic Beauty Clinic´ genoemd.

Ik heb altijd full time gewerkt sinds ik mijn studie afgerond heb. Ik had mijn eigen bedrijf in de schoonmaak branche in Denemarken dat ik jarenlang succesvol gerund heb. De laatste twaalf jaar voordat ik naar Nederland verhuisd ben heb ik als Office & Administration Manager gewerkt bij twee multinationale ondernemingen in Kopenhagen: Borealis en Maersk Broker. Nadat onze tweeling geboren werd in Amersfoort heb ik besloten een andere richting in te slaan en een studie Schoonheidsspecialiste op te pakken die ik succesvol afgesloten heb.

Ik hou van modetrends, kleuren, make-up en cosmetica. Ik vind het erg belangrijk om mijn klanten te helpen er mooier uit te zien en op die manier zich letterlijk en figuurlijk beter in hun vel te laten voelen. Dat kan ik bereiken met de Nordic Beauty Clinic in een professionele en tegelijkertijd huiselijke omgeving. Ik bouw graag een langdurige relatie met mijn klanten op waarin wederzijds respect en vertrouwen de basis vormen. Mijn doel is mijn klanten een uitstekende behandeling te geven die leidt tot verbetering van de huid. Daarnaast bied ik andere behandelingen aan zoals manicure, harsen, bindweefselmassage etc.

Gitte Kohnke